woensdag 23 mei 2018

De lancering nadert.

Gisteren kreeg ik de omslag te zien van mijn nieuwe kinderboek De lamp, de sneeuwbol en het kompas, ontworpen door Jennifer Groen. Het is de opvolger van Reizende poefjes en wordt 29 september gelanceerd in de Parkschouwburg in Hoorn. Meer info over de lancering lees je op www.godijnpublishing.nl 
Ik mag nog niets laten zien van de omslag. Ik kan wel zeggen dat hij prachtig is. Vandaag wordt er de finishing touch aangegeven en dan kan het ontwerp naar de uitgever. Het boek is onderdeel van Boek 10 2018 en dat betekent dat er tien schrijvers tegelijk hun boek lanceren. Altijd een spannend moment om je boek, je geesteskind, de wereld in te sturen. Hoe wordt het ontvangen, hoe zijn de recensies, wordt het graag gelezen door de doelgroep. Nog een paar maanden, dan is het zover en voor die tijd is er nog veel werk te doen.
Het avontuur speelt zich af in Cornwall, Engeland en zit vol spanning, magie en verrassende ontmoetingen. De hoofdpersonen zijn Pol, Polleke en Noek. Ieder heeft zijn eigen karakter en dat geeft problemen. Noek, het jongste kind heeft het syndroom van Down en gaat zijn eigen weg, met zijn beperkingen, waardoor er vreemde dingen gebeuren. Pol en Polleke staan voor de taak om alles in goede banen te leiden, niet zonder gevaar. Hoe het avontuur verloopt, kun je na de lancering lezen of voorlezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten