woensdag 9 maart 2022

Over de oorlog via de spirituele weg.

 Ik ben in staat om via automatisch schrift contact te maken met het universum. Ga dit niet zelf proberen, want dan kan het helemaal fout gaan. Voor mij was automatisch schrift een onderdeel van een mediumtraining.

Bericht:


De oorlog in Oekraïne sleept lang door. Het gaat maandenlang duren, maar alleen Oekraïne zelf wordt hard geraakt. Wel krijgt iedereen er last van. Vooral mentaal door alle gebeurtenissen die langs komen in beelden op de televisie en in de kranten. Maar ook ontstaan er tekorten aan allerlei producten zoals granen en zonnebloemolie, maar zal niet leiden tot een hongersnood zoals sommigen voorspellen. Op veel fronten is Nederland zelfvoorzienend. President P verliest langzaam zijn controle en daardoor de macht. Hij probeert van alles om de oorlog te winnen, maar helaas zal hij de grote verliezer zijn.

Alle gevangenen komen weer vrij. De strijd wordt gestaakt. Er zal veel tijd nodig zijn om alles weer op te bouwen. Nederland blijft gespaard. maar merkt het wel in de portemonnee. De meeste vluchtelingen gaan weer terug naar Oekraïne om te zien wat er van hun bezittingen over is. Ik kan niet zeggen wanneer omdat tijd in dit universum niet bestaat. De bevolking buiten Oekraïne  moet op hun uitgaven letten. Luxe dingen kunnen beter even blijven liggen anders ontstaan er geldproblemen. Het is zwaar allemaal, maar niet uitzichtloos. Houd moed, laat angst niet je leven bepalen, ga niet lopen klagen, maar probeer je lot te dragen.Er komt een dag dat alles weer oké is. De coronaperiode liet je al voelen wat het is om beperkt te zijn. Daardoor kan je de gevolgen van deze oorlog beter dragen.

Tot zover dit bericht. De tijd zal leren hoe het verder gaat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten