donderdag 23 april 2009

Boodschap van gene zijde

Vanmiddag kreeg ik deze boodschap door van een entiteit:

Vandaag wordt het een interessante dag aan gene zijde. Er is een hemelse vergadering over de toestand in de wereld. We zullen praten over de rampen, de oorlogen, haat en nijd, discriminatie en we hopen tot een plan te komen om dit aan te gaan pakken. De wereld is op weg naar 2012, het jaar waarin de aardbol zich op een hoger niveau plaatst in het universum. De aarde komt in beweging. Jullie zullen er weinig van merken omdat jullie er al langzaam naar toe leven. Veel mensen zijn bezig op het spirituele vlak. Mensen zijn nieuwsgierig naar wat er is tussen hemel en aarde. Er komt steeds meer duidelijkheid. Er is wel degelijk een leven na het stoffelijke leven. Het leven hier aan gene zijde is zo verrijkend, zo intens en heel ver weg van alle stress en ballast van de stoffelijke wereld. Wij kunnen van hieruit zonder vooroordeel en zonder dat we bang hoeven te zijn voor tegenwerking de mensen op andere gedachten brengen, ze los te maken van materiele zaken. Eenvoud en bescheidenheid, onvoorwaardelijke liefde voor elkaar, daar moeten jullie naar terug. Jullie moeten open staan voor andere mensen. De mens is te veel induvidualistisch bezig, zelfs egoistisch; eerst ik , dan een ander.
Dankzij het overleg tijdens de hemelse vergaderingen, weten wij wat we moeten doen. We zullen vaker in de stoffelijke wereld optreden met als doel dat er totale wereldvrede zal komen. Het moet op aarde net zo vredig worden als aan gene zijde. Gelijkheid voor allen.
We hebben nog een lange weg te gaan.

Veel liefde, licht en wijsheid en een groet uit gene zijde van alle entiteiten die hierbij betrokken zijn. Sta er open voor, dan komt er allerlei moois op je pad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten